Trouwreportages en Bruiloft fotografie

U gaat trouwen?
Dan alvast van harte met deze feestelijke beslissing!
En dan op zoek naar een fotograaf voor het huwelijk! In dat geval: Ik zou u graag tot dienst willen zijn.

Reeds vele bruidsparen gingen u voor en om de mogelijkheden door te nemen zou ik u ook graag een keer ontmoeten voor een vrijblijvende afspraak. Tijdens deze afspraak kunt u de wensen aangeven en pas daarna beslist u of AndereFoto de juiste keuze is.
Dit is ook voor mij wenselijk omdat zeker een bruiloft iets is wat erg op gevoel speelt, meestal eenmalig is en niet zomaar even over gedaan kan worden.


Trouwalbum:
De trouwalbums die door ons geleverd worden, worden geproduceerd door Konpoli.
Op de website van Konpoli kunt u zelf kiezen uit de diverse materiaal soorten. AndereFoto zorgt dan voor de opmaak van de foto's en besteld het album voor u.


Wat kost het?
Prijzen voor een hele dag fotografie inclusief trouwalbum zijn uiteraard afhankelijk van de wens en opties die u kiest en zijn daarom op aanvraag beschikbaar.


Maar waarom kiezen voor een professional?

Omdat je de foto's maar 1 keer kunt laten maken kun je eigenlijk geen compromis sluiten op deze dag. Kies je voor een professional, dan weet je dat hij over kennis, backup lenzen en camera's beschikt. In geval van ziekte kan hij terugvallen op collega's uit het landelijke netwerk. Kortom iemand die kan omgaan met alle (weers)omstandigheden en het mooiste kan maken van de trouwdag!

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Maak een vrijblijvende afspraak via 0616 606 797 of mail: info@anderefoto.nl